........................................................................................................................................................................Doni-Motors - Az Audi Specialista - Független Audi szerviz
Audi szerviz javítás
 
Audi szerviz javítás

Ha bármilyen problámája is lenne Audijával kapcsolatban, vagy ha csak egy kérdés merült fel Önben, várjuk hívását,vagy írjon e-mail-t.

CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS!

Szervizre, javításra leadott Audija helyett cégünk csereautót biztosít, az Ön kérésére. További információért kattintson ide.

 

Doni-Motors

Volkswagen szerviz javítás Eredeti alkatrészek
Volkswagen szerviz javítás Üzemeltetési tanácsok
Volkswagen szerviz javítás Karbantartás
Volkswagen szerviz javítás Extrafelszerelések
Volkswagen szerviz javítás Csereautó
  • Érdeklődéskor kérjük az autó alvázszámát minden esetben megadni.
  • (forgalmi engedélyben az "E" jelnél)
  1. Szervizünk csak előzetes bejelentkezéssel tud Ügyfeleket fogadni. Időpontfoglalásért hívjanak minket, vagy írjanak e-mail-t.

A szervizünkbe leadott gépjárművek előzetesen egyeztetett árajánlaton felül netto; 40.000ft költségig nem tájékoztatjuk Ügyfeleinket. Ezen értékhatár feletti további javítási költség esetetén az Ügyfél összes rendelkezésre álló elérhetőségén értestjük a további költségekről. Amennyiben az Ügyfél vagy meghatalmazottja nem érhető el, a javítást nem folytatjuk, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

 

 

Nagyobb térképen való megjelenítésért kattintson ide.

 

C Copyright Doni-Motors 2004